En bid af Thailand

Thailand er et sandt mad mekka. Fra de mange gadekøkkener, hvor den thailandske befolkning snupper en hurtig Pad Thai til frokost, til de større restauranter, hvor firmaturene ender med en stor middag eller familierne nyder et måltid. Har du rejst i Thailand, har du med garanti også smagt et hav af lækre retter, som du sidenhen har søgt efter her oppe i det kolde nord. Og til trods for at have prøvet et hav af thailandske restauranter, har din søgen været forgæves, for det smager bare ikke helt af det samme. Men nu er din søgen forbi. Den populære thailandske restaurantkæde fra Sjælland har nemlig åbnet deres første restaurant på Fyn, nærmere bestemt her i Odense.

Kulinarisk håndværk

Her går de op i det gode håndværk, og alt er centeret omkring friske råvarer af høj kvalitet. Hos Wokshop findes ikke lige ved og næsten, men i stedet kan du forvente perfektion, både hvad angår maden og indretningen samt betjeningen. For at sikre den helt rigtige smag anvender Wokshop udelukkende thailandske kokke, da de besidder en helt særlig forståelse for håndværket og tilberedningsmetoderne, som danske kokke bare ikke har. Derudover er en stor del af råvarerne og specialiteter, som ofte er svære at opdrive i kolde Danmark, men essentielle for den der helt specielle thai smag. Derfor får Wokshop råvarer, såsom pandanblade og galangal, fløjet ind fra hele Asien.

Menu med indhold

Dykker du ned i menukortet, vil du finde både klassiske retter fra det thailandske køkken samt moderne versioner. Spørger man ejerne vil de beskrive restauranten som klassiske thai restaurant med et moderne twist. På menukortet finder du blandt andet de klassiske karry retter – vælg mellem rød, gul og grøn, hvor den grønne karry er det stærkeste. De thailandske karry retter er kendt for deres styrke, og mens nogle brænder kort og intenst, har andre en større variation i smagene og virker endda også mildere. Krydderierne er alle valgt med omhu, så den perfekte balance mellem surt, sødt, stærkt og syrligt opstår –  en harmoni af smage, der danser på tungen.

Restaurant centralt i Odense

Restauranten er centralt placeret i den fynske hovedstad Odense, hvor flere millioner turister årligt besøger byen og de mange spisesteder. Særligt turister fra Asien rejser til byen for at gå i de samme gader som H.C. Andersen. Når de besøger denne charmende by kan de oplagt afslutte deres dag med et besøg i Wokshops restaurant i Odense. Ikke langt fra spisesteder finder du Odense banegård, som gør det let også at besøge restauranten, hvis du kommer fra de nærliggende byer, som Nyborg samt Kerteminde eller Hjallelse. Har du planer om at fange aftenens forestilling i teateret efterfølgende, som du finder blot få 100 meter derfra.

Vi byder i hvert fald kongen af Thailand, Wokshop, velkommen til Odense, og ønsker dem alt mulig held og lykke med deres rejse for at dele en bid af Thailand med alle odenseanerne. En rejse der allerede er hjulpet godt på vej af den fantastiske mad, som du kan opleve, når du besøger restauranten, hvor de thailandske smage med garanti vil føre dine tanker på en rejse til sol og varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.