Miljøet skal beskyttes

Der er virkeligt travlt i butikken. Kunderne strømmer ind i den fysiske butik inde i storcenteret. På webshoppen har de travlt med at svare på spørgsmål og få skrevet forsendelsesetiketter ud. Nede i pakkeafdelingen har de rimeligt svært med at følge med. Det er jo strålende. Godt for dig – fortjenesten skal dog ikke kun betale løn og varmeregning. En del af den skal bruges til at købe miljøvenlig emballage.

Skal have fyldt lageret

Du kan se, at I er ved at løbe tør for de her forsendelsesposer, der er supergode til tekstilvarer. De er vandtætte og nemme at få lagt et smukt stykke tøj i. Der er ikke noget med, at I skal stå og fedte med at finde åbningen – den er tydeligt markeret – og poserne limer sikkert sammen. Poserne er sorte, men du ville ønske, at du kunne finde lignende poser af genbrugsplast i andre farver. Det ville gøre livet lidt sjovere – og nemmere. Du ville kunne give dine kunder en endnu bedre oplevelse, når de modtager pakken. Ok, det sikre valg er de sorte poser af genbrugsplast. De beskytter klædet, du sender, og de skjuler indpakningen af klædet. De er ikke gennemsigtige, sådan som en fx rosa pose kunne være.

Det vigtige gavepapir

Ingen vil derfor se, hvilket gavepapir, I har anvendt til at pakke genstanden ind i. Det forstærker oplevelsen, som kunden får, når klædet pakkes ud: Fint gavepapir sender en besked om, at der er omtanke og kærlige tanker med, når ordren pakkes. Og ja, du har instrueret dine medarbejdere om, at når et ekstra dyrt klæde skal forsendes, så skal de først vikle silkepapir om det, derefter skal det lægges i en lille matchende papæske. Først derefter skal der gavepapir om produktet og så skal det i forsendelsesposen. Det kræver mere – både af medarbejderne og med hensyn til forsyningen af emballage. Men det betaler sig. Du kan jo se, at mange af kunderne kommer tilbage til din shop igen og igen. Du ved også, at når du bruger miljøvenlig emballage, så sender du et signal, som mange kunder værdsætter: Du er også hensynsfuld overfor miljøet og tænker på klimaet. Ved at bruge miljøvenlig emballage sætter du nemlig mindre pres på klimaet: Der skal ikke produceres helt ny emballage, der fremstilles på miljøbelastende vis.

 

Du sætter dig ved din PC for at bestille emballage. Det sker altid hos den samme shop, som har det største og bedste udvalg: https://www.jakodan.dk/. Du kan vælge og vrage. Der er ingen begrænsninger for, hvad du ikke kan få af miljøvenlig emballage hos lige præcist den shop. De har også gode tilbud en gang imellem, som du naturligvis benytter dig af: Flot gavepapir, i kæmpe ruller, som ofte passer til sæsonen. Gavebånd af forskellige materialer. Etiketter med dit logo eller med tekst på. Ja, du har frit valg. Du sikrer dig dog, at det altid er miljøvenlig emballage, du bestiller fra forretningen. Til din store ærgrelse kan du se, at shoppen ikke har de sorte poser af genbrugsplast på lager. Det er noget af en streg i regningen. Men du ser, at de har mørkeblå poser. Dem må du så bestille et lille parti af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *