Bedste konferencelokaler?

Det er gået godt på konferencen, vi har holdt her i weekenden. Vi har haft 30 mennesker på besøg fra hele Europa. Dertil var der også kommet 25 deltagere fra resten af Danmark. Inden konferencen var vi godt nok nervøse. Var lokalet nu det, som vi regnede med? Kunne konferencecentret leve op til alt det, de havde lovet os? Kaffe, te, frugt og alt det. Men det var gået rigtigt fint. Lokalerne var i top. Hyggelige, moderne, og rene. Ingen sur lugt fra forrige brug. Og personalet havde været meget søde til at hjælpe med at få sat videokameraerne op sikre, at internetforbindelsen var ok, og hjælpe med at finde tolke, så alle kunne forstå alle oplæggene.

Eksperter i konferencer

Det er absolut et konferencecenter, vi vil bruge igen. Ingen tvivl om det. Og udgiften, vi havde i forbindelse med at leje dem, var meget rimelig.

Nu er vi så hjemme på kontoret igen, og jeg har en opgave nu. Jeg har ikke gjort den slags før. Men den kvinde, som gav os fakturaen for lejen af konferencelokalerne i København, havde spurgt mig, om vi ville skrive en udtalelse om deres service. Sådan en reference, de kunne sætte på deres site.
Det havde jeg naturligvis sagt ja til. Men nu sidder jeg så her og kommer lidt i tvivl.

Det er ikke helt nemt at skrive en udtalelse, som skiller sig ud fra alle de andre.

Konferencelokaler i København

”Konferencelokaler København. God service, flotte, moderne og hyggelige lokaler. 5 stjerner herfra” – kunne være en lidt for almindelig udtalelse til dem. Jeg er ikke tilfreds med den formulering. Det skal spices op.

De bedste konferencelokaler i København. Alle vores deltagere blev modtaget af sødt og venligt personale. Forplejningen var god med dejlig chokolade til en god kop kaffe, og faciliteterne fungerede upåklageligt”. Hmm, måske lidt bedre, men alligevel. Kedeligt.

Jeg kæmper en vild kamp for at få nogle rigtigt gode ord på papiret, men de vil bare ikke komme. Måske skal jeg lige sove på det. Det plejer ikke at være et problem for mig at skrive. Men når jeg nu gerne vil fortælle dem, at vi har været rigtigt glade for både lokalernes indretning og funktionalitet, personalets søde imødekommenhed overfor alle deltagerne, og at vi synes, at prisen er rimelig, hvordan får jeg det så formuleret?

Måske hov, der er den: ”Vores konference blev en stor succes. Vi har været rigtigt glade for både lokalernes indretning og funktionalitet, personalets søde imødekommenhed overfor alle vores deltagere, og vi synes, at prisen er meget rimelig. Så næste gang vi har brug for konferencelokaler i København, er der ingen tvivl om, at vi vil booke os ind hos jer. Tak for denne gang.”

Lidt bedre, måske lidt for langt?
Jeg tror, at jeg lige skal lade udtalelsen ligge som kladde og, så kigge på den igen i morgen, når jeg har tid. Det kan måske være godt lige at glemme den, så hjernen kan få lov til at arbejde med den, mens jeg koncentrerer mig om at få betalt fakturaen. Heldigvis har jeg ikke en deadline.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *