Rask efter stress

Her i huset har vi det godt. Der er sket adskillige forandringer. Og det har ikke været nemt for os. Men det er lykkedes os at komme igennem en meget svær periode. Det hele startede med, at jeg fik stress. Jeg blev sygemeldt i 2 måneder og kom i et stresscoaching forløb. I starten var det meget svært for mig at acceptere det. Min arbejdsgiver betalte for forløbet hos en specialist i stress: https://lifeconsulting.dk. Så på en eller anden måde følte jeg mig tvunget til at følge forløbet. Men efter godt 4 uger indså jeg, at der var en pointe med det hele.

Hurtigt tilbage?

Min arbejdsgiver ville gerne have, at jeg kom tilbage på arbejde hurtigst muligt – og hel. Både i sind og krop.

Men der skete altså også det, at den stresscoach, jeg gik hos, var meget obs på, at jeg også er meget negativ overfor de valg, jeg har lavet i mit liv. Og det var ligesom om, at han satte sig i hovedet, at det skal ændres. Det var, som om at hun gerne ville have, at jeg skulle være i harmoni med mine beslutninger og mit virke.

Fremtiden

Så efter 6 uger fik vi en alvorlig snak. Min stress var på et niveau, hvor jeg selv syntes, at jeg kunne håndtere den. Vi talte om min fremtid.

Og fremtid er et emne, jeg altid forsøger at undgå. Ingen kan spå. Heller ikke jeg. Men vi fik talt lidt om drømmene, jeg har. Hvad jeg gerne vil. Og hvad jeg ikke vil. Under en af de samtaler indså jeg, at jeg ikke længere vil være bankassistent. Jeg vil hjælpe folk. Måske som ulandsfrivillig. Måske som life-coach. I hvert fald så er jeg begyndt at følge en certificeret stresscoach uddannelse, så jeg kan få kvalifikationer og eventuelt – på et senere tidspunkt – sige mit job i banken op og få et bedre liv. Som stress‐coach.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *