Orden i dagligstuen

At have rod i dagligstuen ser ikke særligt pænt ud, og så er det faktisk også stressende at se på. Det er svært at sætte sig ned efter en lang dag og slappe af omringet af rod.Det gælder ikke mindst for de mennesker, der har bare den mindste snert af OCD – for dem er selv en vase drejet forkert en udfordring. Og det dur jo ikke at stresse dem unødigt, vel?

Tips til orden i stuen

Vi har her samlet nogle tips til, hvordan du bedre kan holde styr på dagligstuen:

 

 • Hold overflader fri for rod.
  Papirer, bøger og magasiner etc. har det med at samle sig på borde, ovenpå reoler m.m. Sørg for at holde overflader fri for rod, da det gør en stor forskel i, hvordan rummet ser ud. Du kan samle disse ting i fletkurve for eksempel. Det ser sødt ud, og så holder det styr på rodet. Du kan købe fletkurve hos en brugskunst online shop for eksempel.
 • Få kabler væk.
  Kabler er jo nødvendige, men der er ikke noget, der ser mere rodet ud end en rodet stak kabler. Sørg for at få styr på dine kabler. Du kan bruge en kabelstrømpe, velcro etc.
 • Få en børnekrog.
  Hvis der er legesager spredt ud over hele stuen, kan en god løsning være at indrette en legekrog. Find en krog eller et hjørne i stuen, der er egnet. Indret det med et legetæppe, legesager og reoler og kasser til legetøj. Så er der samling på tingene, og du kan lære dine børn at komme legesagerne op i kasserne, når de er færdige. Eller undgå børn – det er også en løsning 😉
 • Sofabord med opbevaring.
  Har du brug for at have mange ting ved sofabordet, kan du overveje et sofabord med opbevaringsskuffer under. Du kan også tit finde nogle på loppemarkedet til en god pris og så selv male dem med kalkmaling til møbler, så kan du få præcis den farve, du gerne vil have.
 • Pladsen bag sofaen.
  Udnyt pladsen bag sofaen. Her kan du opbevare ekstra tæpper og puder etc. Det er også et godt sted at putte en reol. Her kan du stille en lampe til læselys ved sofaen, og du kan opbevare spil, stearinlys etc. i selve reolen.

Godt sted at købe brugskunst og meget mere

Hvis du synes, du kan bruge vores gode råd, kan du lige få et mere med på vejen: Et godt sted at købe alt lige fra brugskunst over kalkmaling til diverse sengetøj og havepynt. En helt genial butik faktisk:

EGESGAVE’S BRUGSKUNST
Karrebækvej 500
4700 Næstved

https://www.egesgave.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *