Lean og restauranter

Mange tror fejlagtigt, at Lean er for produktionsvirksomheder alene – og det er altså forkert. Faktisk kan de gennemprøvede principper i Lean implementeres nærmest overalt, hvor der er processer – lige fra administration til… Ja til restauranter og ikke mindst deres køkkener. Og det handler altså ikke om mager mad, selvom Lean jo kan oversættes til mager. Det handler derimod om effektivitet og fremfor alt: Om kvalitet. Og derfor har vi besluttet, at vi tilmelder os et Lean kursus hos Lean Akademiet efter sommerferien.

Derfor går vi Lean

For os handler det om kvalitet i alt, hvad vi gør. Det gælder servicen i restauranten, det gælder maden – og derfor også råvarerne – og det gælder for bookinger. ja for alt, hvad vi foretager os. Ved at minimere (gerne helt eliminere) fejl, opnår vi en absolut oplevelse for alle, der køber en oplevelse hos os.

Kan vi samtidig undgå spild, kan vi optimere vores afkast uden at hæve vores priser, og så er ringen jo sluttet. Vi tror på, at med Lean implementeret i alle led kan vi yde den ultimative oplevelse for en lavere pris. Og det er lug med succes i vores branche.

Vi skal Lean certificeres

Vi har tænkt os at gå all in og hele vejen med de forløb, Leanakademiet tilbyder:

Niveau 1: Gult bælte

introduktion til Lean administration

Niveau 1+2: Grønt bælte

Bliv Manager på 8 dage

Niveau 3: Sort bælte

Lean Masterclass Specialist

Niveau 4: Master bælte

Lean Master black belt specialist

Lean Master

2 dage+

Det er jo nogle vanvittigt interessante forløb, ikke? Vi vurderer, at vi kan skabe noget ganske unikt her, som forhåbentlig kan sikre ikke blot en positiv forretning men sørme også en kontinuerlig udvikling.

En i øvrigt ikke så omtalt bonus ved implementering af Lean er, at medarbejdertrivslen som regel øges ganske betragteligt i forbindelse med processen. Jeg tror, det blandt andet skyldes det dybere engagement i forretning og processer, der er en indbygget konsekvens af Lean.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *