Lækre ure fra Plaza

Vi har meget i Tisvilde, og vi sætter skam også stor pris på stort set det hele. En af de ting, vi trods alt ikke har, er en butik fra kæden Plaza, som er vores absolut foretrukne butik, når det handler om ure, smykker og den slags. Nå – man kan jo ikke have alt i en trods alt ret lille by. Men så har vi internettet, og det rækker også, for heldigvis er Plaza kommet med og byder på en super lækker webshop.

Det er nærmest guldsmeden online

Nærmeste butik for os her i Tisvilde er faktisk den i Hillerød, og den butik er da også med på hjemmesiden for det nye Hillerød: https://nyhillerod.dk/butikker/

Nu er det jo ikke sådan, at vi ikke kan køre til Hillerød for eksempel – men nogle gange er det bare nemmere at handle online, ikke? Og det kan vi heldigvis med Plaza.

Deres webshop er ganske velforsynet, og det er mit indtryk, at de fører alt det på shoppen, de har i deres efterhånden mange butikker i Danmark.

Særligt disse to afdelinger har min bevågenhed:

Butikkerne er nu gode at have alligevel

Selvom man har adgang til en velbygget webshop, er det stadig lækkert at kunne gå i en rigtig butik. Nu er jeg bestemt ikke fan af det med at gå i en butik, se på varerne, få svar på alle spørgsmål og så gå online og købe det fra et andet firma. Det er altså lidt frækt – og at udnytte andre menneskers velvilje.

Men lige med Plaza er det jo en anden sag, for de har både de almindelige butikker og deres webbutik, så selvom jeg ser på (og føler på) smykker, ure eller andet fra butikken, og jeg s efterfølgende køber det hos dem online, er de jo ikke blevet snydt, vel?

Og med 16 butikker inkl. den i Kastrup Lufthavn, er det jo nemt for de fleste at komme i deres butikker, hvis det er det, man vil.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *