Hvad koster fillers?

Jeg kan godt mærke, at jeg ikke er i 20’erne længere. Min hud er tør. Det er, som om den er slap. Den mangler glød og glans. Og det er til trods for, at jeg bruger penge på forskellige dag- og natcremer, der skulle booste hudens fugtighed. Jeg har, jo cremer til ansigtet, til øjnene, til hænderne og til kroppen. Men det er lige meget, hvilken supercreme jeg bruger, så synes jeg ikke, de virker. Og tro mig, jeg har virkeligt prøvet mange forskellige brands af dyre cremer. Misforstå mig ikke. Det er da dejligt at få en lækker creme i ansigtet. Og det er jo faktisk et must, at man bruger én, der beskytter mod solen. Hver eneste dag.

Skal jeg bruge Restylane?

Jeg synes bare ikke, at min hud bliver bedre af det. Den vedbliver med at være lidt grå og kedelig. Derfor har jeg besluttet mig for at gøre noget, som nogen måske vil synes, er meget drastisk: Jeg vil have en kosmetisk behandling. Jeg ved endnu ikke, helt hvilken én, det skal være. Jeg har hørt, at behandling med Restylane skulle være effektivt. Men jeg ved bare ikke, hvad Restylane i virkeligheden er. Jeg har hørt, at det er et naturligt produkt, som kroppen selv nedbryder, så det kan da ikke være farligt. Men fordi det nedbrydes, så er man nødt til at gentage behandlingen med jævne mellemrum. Hvor ofte ved jeg ikke. Det kommer vel an på, hvor meget man får, og hvordan man reagerer på det, tænker jeg.
Måske skulle jeg tale med en speciallæge om det. Der ligger en skønhedsklinik nede i byen. Jeg kunne gå ned og få en samtale med dem en dag i næste uge. De må da kunne fortælle mig lidt mere, end jeg ved.
Jeg ved nemlig også, at man kan få en filler, der ligesom fylder ud nede under huden og derved mindsker rynker.

Hvad koster fillers egentlig?

Men hvad koster det mon – altså priser på fillers? Det er måske rynkerne, jeg skal koncentrere mig om at få ryddet væk. Måske er min hud ok? Jeg skal i hvert fald have nogle gode råd til, hvad jeg kan gøre. Så et møde med skønhedsklinikken er ikke spildt tid, tænker jeg.

Det var min veninde, som gjorde mig opmærksom på, at jeg kan kontakte skønhedsklinikken. Hun kommer der ofte og får behandlinger. Jeg kan ikke helt huske, præcist hvad det er for nogle, hun får, men jeg ved, at hun ser sund og frisk ud. Hun har talt meget om det. Hun har også forklaret mig, at hun har fået en behandling med filler ved mundvigene, så hendes hamsterkinder ligesom ikke er så markante længere. Man kan tydeligt se det på hende. Om det er med Restylane, ved jeg faktisk ikke. Det er da også lige meget. Så længe hun ikke tager skade af det.

Og det er med den tanke, at jeg vil kontakte skønhedsklinikken i næste uge: Så længe det ikke skader helbredet med de stoffer, de sprøjter ind i huden, hvorfor skal man så ikke bruge det? Det sigter jo på, at vi skal have det godt med os selv og blive glade for os selv. Det er vigtigt at være glad for sit udseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *