Kødbyens kulinariske oplevelser

Kødbyen er et af Københavns mest hippe steder, og det er med god grund. Her finder du nemlig både lækre drinks og gode fester, spændende og alsidige spisesteder, kreative gallerier og skøn shopping. Hvad hjertet kan begære. Det er blandt andet derfor, at området er så velbesøgt af hovedstadens indbyggere og turister. Med de mange kulinariske oplevelser lige ved hånden kan det være svært at finde ud af, hvilken restaurant man skal besøge, når man er i området. Her får du en guide til nogle af de bedste steder at spise i Kødbyen, alt efter hvad du er i humør til.

Populære restauranter i Kødbyen

Kødbyen har masser af lækre restauranter for enhver smag, og det er næsten umuligt at liste dem alle. Herunder finder du dog en række af de bedste restauranter inden for forskellige genrer.

Fiskerestauranter

Der er flere forskellige fiskerestauranter at gå efter i Kødbyen. Men leder du efter den bedste fiskerestaurant i Kødbyen, så er den relativt nyåbnede restaurant Hooked værd at kigge efter. Når du besøger Hooked, besøger du en fiskerestaurant i øjenhøjde, hvor folk i alle aldre kan spise sig mætte i forskellige retter med friske fisk og skaldyr. Retterne er inspireret af streefood-konceptet, hvilket vil sige nem og lækker mad, der kommer inden for kort tid og er til at spise på farten. På menuen finder du blandt andet fiskeburgere, lobster rolls, poke bowls og mange andre friske fiskeretter, så der er noget for enhver smag.

Mad i bistrostil

Er du mere i humør til bistromad, så besøg BOB: BioMio Organic Bistro. Her finder du for eksempel husmandskost og okseburgere. Bistroen er desuden 100 % økologisk.

Italiensk

Står den på italiensk, så bør du give restauranten Mother et besøg. Her finder du gourmetpizzaer, som du aldrig har smagt dem før.

Kinesisk

Leder du efter kinesisk mad i Kødbyen, kunne Magasasa Dim Sum & Cocktails være et besøg værd. Her er menuen bygget op omkring dim sum, som er dampet eller stegt dej med forskellig fyld. Du finder dog også andre unikke retter i køkkenet.

Mexicansk

Det bedste mexicanske mad i Kødbyen finder du hos Hija De Sanchez. Retterne på menuen bliver løbende skiftet ud, men du kan altid være sikker på at få autentisk og velsmagende mexicansk mad.

Sunde salater

Når det skal være både sundt og lækkert, så besøg WeDoFood. Her er alt lavet fra bunden, og det er efterhånden blevet en af Københavnernes favoritter, når det drejer sig om sund takeaway. Konceptet er enkelt, og du kan blande en salat, ligesom du ønsker den.

Og mange mange flere…

Her ses et udsnit af de mange skønne restauranter, der er at finde i Kødbyen. Men der findes også mange flere, end der kan nævnes her. Er du ikke helt sikker på, hvad aftenens måltid skal stå på, er det måske en løsning blot at gå en tur igennem de stemningsfyldte gader. Du finder med garanti et sted med fantastisk mad helt uden at skulle lede ret længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *