Hjemmesko til unge

Den 25. juli har min niece fødselsdag. Hun bliver 18, og vi skal til fest hos hendes forældre. Det bliver sjovt. Jeg har skrevet en sang til hende. Den skal jeg og mine tre børn synge for hende. Min mand akkompagnerer os på guitar. Vi har øvet os, men har også lidt sommerfugle i maven. Der kommer jo mange mennesker, vi ikke kender, og som ikke kender os. Vil de forstå alle de små, skjulte hentydninger og erklæringer, vi har lagt ind i sangens tekst?

At finde en gave

Jeg har også ledt efter en gave til hende. Det er altså svært at finde på en god gave til en pige, der bliver 18 år. Hun læser meget, men jeg ved, at hun får mange bøger, så den tanke, har jeg droppet. Jeg ved også, at hun ønsker sig tøj. Det gider jeg ikke. Det er så kedeligt. Det er dog en nem løsning. Man kan jo altid få sat et byttemærke i, så hvis blusen, man har købt, ikke passer eller skal være i en anden farve, så kan hun bytte den. Måske skulle jeg alligevel ty til den nemme løsning og se efter sødt tøj til unge piger. Jeg skal jo alligevel ind til storcenteret.

Jeg har altid en plan, når jeg går i storcenteret. Jeg har ikke nogen stedsans, så jeg har lært mig selv at forudtænke min rute derinde. Sådan, mental mapping agtigt: ”Når du kommer forbi skobutikken, skal du dreje til venstre, og så ligger tøjbutikken lidt længere nede ad gange på højre side.”

Hun skal da have hjemmesko

Sko? Måske er det et par sko, hun skal have, og ikke en bluse. Ideen er ikke dårlig. Gad vide, om de har hjemmesko til kvinder i den skoforretning, jeg kommer forbi? Det er værd at undersøge. Og et par hjemmesko er altid velkomne. Det er ikke en sædvanlig gave at få, når man bliver 18 år. Men hvis de er fra https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-3s1.html er de et hit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.