Gratis minilån

Minilån er et begreb, der anvendes for forbrugslån og kviklån under 10 000. I tabellen ovenfor kan du finde den bedste danske gratis minilån, baseret på feedback fra vores læsere.

På vores hjemmesider kan du nemt sammenligne gratis minilån, og finde bedste lån til dit brug, afhængigt af hvor lang tilbagebetalingstid du ønsker, og hvor mange penge du har brug for i første omgang.

Det hele er meget enkel. Alt du skal gøre er at vælge en af ​​de lån over og udfylde et simpelt ansøgningsskema. Det tager kun et par minutter, og du får penge på kontoen samme dag.

Minilån er en af de typene forbrugslån flest efterspørger. Det er større beløb end du vanligvis får via SMS-lån, men det er samtidig ikke nok til, at lånet er enkelt og hurtigt og få indvilget.

Hurtig information om minilån

I tabellen nedenfor kan du finde hurtig information om typiske værdier for minilån.

  • Løbetid: Fra dag til 3 år, afhængig af størrelsen på lånet
  • Størrelse af lån: Fra 100 til 10.000 kroner.
  • Rente: Varierer afhængigt af lånebeløbet. I nogle långivere, såsom Vivus, er det muligt at låne penge gratis, hvis det er første gang, du låner.

Mikrolån

Med et mikrolån kan du nemt låne et mindre beløb på dagen. På billige-forbrukslån.dk kan du nemt sammenligne og ansøge danske mikro-lån. Et mikrolån er i bund og grund det samme som et SMS-lån, selvom mange fortsat bruger ordet SMS-lån, er der i dag ingen lån som indvilges via sms.

At ansøge er meget enkel. Alt du skal gøre er at vælge en af ​​lånene over og udfylde et simpelt ansøgningsskema. Det tager kun et par minutter, og du får penge på kontoen samme dag.

Find de billigste mikrolån og kviklån her

Lån fra 100 til 10.000 kroner uden sikkerhed og lån pengene helt gratis. Alt du skal gøre er at udfylde en simpel låneformular, som du finder på en af nedenstående låneportaler:

Hurtig information om sms-lån

I tabellen nedenfor kan du finde hurtig information om typiske værdier for sms-lån.

  • Løbetid: Fra 1 til 30 dage, selv om mange lån tilbyde længere nedbetalingsitid for større lån. For eksempel L’EASY minilån tilbyder afbetaling over 36 måneder.
  • Størrelse af lån: Fra 100 til 10.000 kroner. Generelt ser vi, at minilån ofte er mellem 1.000 og 6.000 kroner hhv.
  • Rente: Varierer afhængigt af lånebeløbet. I nogle långivere, såsom Vivus, er det muligt at låne penge gratis, hvis det er første gang, du låner. Ellers er ÅOP noget højere på mikrolån end forbrugslån, siden det er procentvis højere rente.

SMS-lån

Med et SMS-lån kan du nemt låne et mindre beløb på dagen. På nedenstående lånesider kan du nemt sammenligne og ansøge danske sms-lån.

Det hele er meget enkel. Alt du skal gøre er at vælge en af ​​de lån over og udfylde et simpel tansøgningsskema. Det tager kun et par minutter, og du får penge på kontoen samme dag.

Dybest set er et SMS-lån det samme som et kviklån, men traditionelt har fået sms-lån via mobiltelefon. I dag hænger navnet lidt igen siden oldtiden, da der i praksis er ingen lån, der giver via SMS længere.

Selv om nogle lån kaldes sms-lån stadig, er det mere en marketing gimmick. Der er nogle lån, du kan ansøge via mobiltelefon, og man kalder dem gerne for mobillån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *