Fordelene ved en madordning på arbejdspladsen

Står du i spidsen af en virksomhed, hvor du længe har tænkt, om der er noget, du kan gøre, for at vise medarbejderne at deres arbejdsindsats er meget værdsat? Det er gode tanker at gøre sig. Der er måske allerede forsøgt med firmagaver, firmafester og nye, lækre møbler? Hvis du gerne vil gøre endnu mere, er det en mulighed med en ny og lækker madordning, som de helt sikkert vil sætte meget pris på. Nyd frisklavet frokost hver dag med madordning fra Ryde Gastronomi og vis dine medarbejdere, at det er vigtigt med et godt arbejdsmiljø.

Et bedre arbejdsmiljø for de ansatte

Når vælge at inddrage den slags ekstra initiativer på arbejdspladsen, som eksempelvis en madordning, så kan man faktisk på en ret simpel måde gøre noget rigtig godt for arbejdsmiljøet. Man viser først og fremmest, at man ikke er ligeglad med de ansatte, selvom det måske ikke er alle, som har de samme og lige vigtige arbejdsopgaver. Men derudover så kan en madordning også være med til at gavne fællesskabet blandt de ansatte. I stedet for at sidde med hver sin madpakke, som man måske også er lidt ligeglad med at sidde og nyde, kan man i stedet være fælles om at nyde måltider sammen hver eneste dag, som rent faktisk er gode smagsoplevelser. Det kan i hvert fald bidrage til noget socialt og noget god stemning, selvom man måske ikke skulle tro det.

Grønnere initiativer på arbejdspladsen

Noget andet, som madordningen eventuelt kan bidrage til, er en grønnere arbejdsplads. Der er efterhånden rigtig mange virksomheder, der gør en dyd ud af at inddrage flere grønne initiativer på arbejdspladsen – både fordi der sikkert er meget opbakning omkring det iblandt de ansatte, men også fordi at det sender et godt signal til de kunder, som man har. Bæredygtighed er nemlig vejen frem i disse tider, så det er et rigtig godt signal at sende.

Grønne initiativer på arbejdspladsen kan eksempelvis være at mindske brugen af plastik, men det kan bestemt også være madordningen, som man fokuserer på. Her kan man eksempelvis vælge en madordning, der fokuserer på økologi, og så giver det også rigtig god mening at have nogle kødfrie dage, da det også vil sende et godt og grønt signal til de ansatte. 

Lækker mad kan gøre en verden til forskel

Det lyder måske skørt, at der rent faktisk er så mange fordele ved at have en madordning i virksomheden, men det er jo sådan, at mad, særligt lækker mad, virkelig kan bringe mennesker sammen.

De gode måltider er noget, der kan samle folk, som måske ikke ellers har så meget at snakke om, og derfor giver det også rigtig god mening at få kigget på en god madordning til virksomheden, hvis det ikke allerede er noget, man har. Så kan man med tiden se på, om den skal bestilles fra et nyt firma, og om den eventuelt skal være helt vegetarisk. Det vigtigste er, at det er lækker mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *