En utrolig nem måde at få luft i økonomien på

Trænger du ind imellem til luft i din økonomi, så er den her måde at betale på måske det rigtige.

Hvis du har måneder hvor det hele er mere stramt end normalt, så kan du nok få gavn af en smart afbetaligskonto indrettet til at lave din online køb med. Den er nem at bruge og koster ikke meget mere end overtræk på kontoen. Dermed slipper du for at lave dyre forbrugslån. 

Du kan stort set bruge den måde at betale på i alle online shops i Danmark, dermed kan du så købe alle dine produkter på afbetaling, på en nem ukompliceret måde. Du kan købe alt mellem himmel og jord med den smarte løsning. Det er varer som tøj, sko, frækt lingeri, indretning, møbler, legetøj, sommerdæk, elektronik, hårde hvidevarer og endda sexlegetøj. Du kan dermed samle alt det du skal købe i en afbetaling, hvilket gør det billigere og nemmere at styre.

Det er utrolig nemt at komme igang. Det tager kun minutter at oprette en konto. Dermed kan du så straks komme i gang med at bruge den.

Hvordan virker det i praksis når du skal bruge den?

Når du skal handle skal du stort set gøre som du plejer. De shops du plejer at bruge tager uden tvivl imod den smarte måde at betale på. Dermed kan du købe dine sædvanlige varer på afbetaling. Når du handler i de forskellige shops gør du helt som du plejer. Du lægger varer i kurven og går til kassen. Her skal du nu vælge den nye måde at betale på, hvilket betyder at beløbet ikke trækkes fra din bank konto. Den trække nu på den nye konto, og her samles alle dine køb i et fælles beløb.

Når alt er bestilt og købt kan du logge ind og afgøre tilbage betalinge. Her kan du afgøre hvor hurtigt det skal betales retur. Du sætter det antal måneder du vil betale over og beløbet deles nu op i små bidder, der så trækkes hver måned. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *