En god motorik giver et godt selvværd

Barndommen er den del af livet, som påvirker vores liv som voksne allermest. Ved at have godt gang i leg og glæde vil du hurtigt se, at det vil give en positiv påvirkning af udviklingen fra barn til voksen. Med gode motoriske kompetencer vil barnet have det lettere som ældre, både psykisk og socialt. Med disse evner vil barnet have nemmere ved at komme i kontakt med nye mennesker og samtidigt blive mere åbent.

Hos Little Happy har vi et bredt udvalg af bObles produkter. Deres produkter er med til at udvikle barnets motoriske evner og sanser, da de giver rig mulighed for forskellige lege og udfordringer. Ved at følge linket her, https://littlehappy.dk/bobles, kan du komme ind og se de mange muligheder for leg dit barn kan få, ved bare ét enkelt produkt.

Derfor skal du vælge bObles

Med bObles produkter kan dit barn få bedre motoriske evner og sanser. Ved at have god motorik vil barnet automatisk få bedre selvværd. De motoriske kompetencer har betydning for barnets selvfølelse og deltagelse i sociale sammenhænge. Samtidigt styrker det også barnets forudsætninger om at være fysisk aktiv.

bObles produkter er multifunktionelle, der gør, at barnets kan udvikle fantasien til at finde på flere muligheder for forskellige lege og udfordringer. Med de forskellige produkter kan der skabes nye udfordringer for dit barn, og hermed skabe bedre motorik. Samtidigt er bObles produkter designet på en stilren måde, så børneværelset nemt at indrettes.

  • bObles elefant

Den kendte elefant fra bObles er et perfekt eksempel på, hvor mange muligheder og udfordringer bObles produkter giver. Elefanten kan stå normalt, og her har barnet en fin stol som der kan siddes på, og forestilles at de rider ud mod savannen. Ved at vende den om har barnet en fin vippe, der er med til at styrke barnets balance. Den kan også lægges på siden, og så har barnet et bord eller en skammel.

  • bObles bolde

bObles har udviklet og designet en masse forskellige bolde, som vil være med til at styrke barnet motoriske kompetencer. Bolde giver rig mulighed for en masse forskellige lege, både rolige og aktive, og udendørs og indendørs. bObles produkter er samtidigt produceret i et materiale, der er vandafvisende, og derfor kan boldene altså også tåle at tages med i vandet på eksempelvis en strandtur.

  • bObles krokodille

Krokodillen er et kendt element der vil skabe en barnlig atmosfære på ethvert børneværelse. Krokodillen er designet som en trappe med 3 trin, som den lille kan øve sig i at balancere på. Den kan også vendes om, og så har barnet en flade, hvor han/hun kan ligge eller prøve at stå på. Dette vil være med til at styrke barnets balance, og så kan den bruges som hjælp til, at barnet selv kan komme op i sengen.

Multifunktionelle produkter til det aktive barn

bObles mange brugbare produkter er kendt som værende multifunktionelle og praktiske. Som tidligere nævnt har vi krokodillen, som barnet kan bruge til at komme op i sengen selv. Ved selv at kunne komme til at gøre ting som barnet førhen skulle have hjælp til, skabes der højere selvtillid, som støtter op om selvværdet.

Fantasien bliver også sat på prøve, når det gælder de mange forskellige produkter, som bObles har at byde på. Da produkterne giver mange forskellige muligheder for forskellige lege, vil barnet hurtigt finde ud af, at fantasien kan slå sig så løst som det lyster.

Som sagt styrker bObles produkter altså barnets motoriske kompetencer på en masse forskellige måder. Når barnet bliver ældre vil du som forældre kunne se, hvordan udvikling gennem leg og aktivitet kan påvirke dit barn positivt til at blive mere åbent og socialt søgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *