Bella Italia

Lige siden jeg var barn, har jeg haft et alvorligt crush på Italien. Det startede, da jeg var blot 9 år gammel. Jeg var på bilferie i Italien med mine forældre, og jeg faldt pladask for støvlelandet og (næsten) alt, hvad Italien har at byde på. Siden har jeg været der i hvert fald 80-90 gange, da jeg i en årrække rejste meget til Italien på forretningsrejser. Og alligevel er det ferielandet, jeg igen og igen vender tilbage til. År efter år!

Fra hoteller til ferieboliger

I min barndom og tidlige ungdom var det hoteller, vi boede på, men de senere år har jeg med stadigt større held og fornøjelse benyttet mig af mere private feriehuse og andre former for ferieboliger. Engang benyttede jeg faktisk FDM til det, men de senere år har jeg fundet en lille perle af et rejsebureau (det er dansk), som udmærker sig ved ikke blot at være billige men også ved at have den ene geniale feriebolig efter den anden i Italien. Og de har faktisk også adskillige feriehuse i de mindre kendte og dermed mindre overrendte dele af Italien.

Det er rejsebureauet You-Go Ferieboliger i Italien, jeg benytter.

Også de kendte og elskede områder i Italien

 

Er det billigt at leje feriehus i Italien?

Alt er jo relativt, ikke? Men det er faktisk overraskende billigt, når man benytter You-Go. Og hvis du så endda kan tage ferien i Italien udenfor den gængse sæson, er der ekstra mange penge at spare.

Prøv det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *