Advokat til arbejdsskade?

Du ved aldrig, hvad der kan ske. Livet er fuldt af overraskelser. Gode og dårlige. Glade og onde. På et eller andet tidspunkt i dit liv vil du få brug for hjælp eller bistand fra en advokat. Tro mig, jeg ved det af erfaring. Selv troede jeg ikke, at det ville komme på tale for mig. Men det gjorde det.

Silkeborg

Dengang jeg var helt ung, nyuddannet og huskøber første gang, fik jeg at vide af ejendomsmægleren, at jeg skulle finde mig en advokat i Silkeborg, som kunne hjælpe med papirarbejdet. Du ved pantebreve, og den slags, som skal tinglyses.

En anden gang, hvor jeg var noget ældre, og havde været syg, var jeg nødt til at finde en advokat i Aarhus, fordi jeg havde brug for hjælp til at få patienterstatning. Jeg havde fået noget, forkert medicin, som førte til, at jeg fik kræft, og skulle opereres. Flytningen til Aarhus skete, fordi jeg var blevet syg, og ville være tættere på min familie. Jeg har det godt i dag, men savner faktisk at bo ved Silkeborg Sø. Udsigten, jeg har til Aarhus bugt, er fin, men det er ikke det samme. Men jeg orker ikke at flytte tilbage.

Arbejdsskadeadvokaten

Nu er det så tredje gang, at jeg har brug for bistand fra en advokat. Mit firma skal dækkes ind, så vi kan imødekomme krav fra ansatte, som måske kommer til skade. Som entreprenør, har man mange håndværkere i sving, og der sker skader. Det er uundgåeligt. Jeg har naturligvis en forsikring, men en god arbejdsskade advokat her i Aarhus er rar at have et godt samarbejde med. Så jeg har sat det firma, som hjalp mig med patienterstatningen til at finde en god advokat, som kan tage sig af erstatningssagerne, vi får.
Firmaet er stort, og sagerne er mange. Ca. 50% af sagerne får vi medhold i. I de andre 50% må vi betale erstatning. Så jeg har en god forsikring.

En god advokat er vigtig

Men der kan være mange andre grunde til, at man skal finde en god advokat, man kan arbejde godt sammen med. Uanset hvor man bor. Det kan fx ske, at du skal skilles, og at I ikke kan blive enige om bodelingen. Det kan også være, at du skal arve efter et kært menneske. Her er det også nødvendigt, at du har en advokat.

Mange mennesker tænker, at udgiften til en advokat er meget stor. Ja, det kan synes at være mange penge sådan, én skal have i honorar. Men tænk på al den tid, du sparer på ikke at skulle læse alt det med småt eller at sætte dig ind i gældende love om et emne. Og tænk på, at du ofte får den bedste løsning, hvis du er i konflikt med en anden part. Det er advokaternes arbejde at sørge for, at du får den bedste løsning. Du ansætter dem til at pleje dine interesser. Så i virkeligheden er det ikke så stort et honorar, du giver til dine advokater. Tid er penge. Advokaterne befrier dig for at bruge tid på ting, som du alligevel ikke ved nok om til, at du kan få det bedste ud af en sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *