Sjællandsk teambuilding

En gang imellem, så er man nødt til at gå lidt på kompromis med sig selv. Jeg skal på kursus i næste uge. Sammen med hele afdelingen, jeg arbejder i. Vi skal til teambuilding på Sjælland. Egentlig synes jeg, det er noget pjat, og jeg er slet ikke overbevist om, at sådan et kursus vil hjælpe os. Vores afdeling har hjemme i Aarhus. Vi arbejder med at udfærdige planerne til en bro, som hovedkontoret på Sjælland har fået til opgave at konstruere. Det er et kæmpestort projekt, og internt i afdelingen har vi det sådan set ret godt med hinanden. Vi tør godt sige fra overfor hinanden, hvis vi mener, noget er forkert. Og vi kan bestemt også godt rose hinanden, når noget er godt.

Hvad handler teambuilding om?

Så jeg kan ikke helt se pointen, i at vi skal teambuilde på Sjælland. Men de ringede fra hovedkontoret og bad os om at deltage. De vil gerne have, at de andre afdelinger kender os bedre. OK. Det er da et argument, jeg kan forstå. Det vil muligvis også være godt, hvis vores afdeling lærer de andre afdelinger bedre at kende. Det kan være lidt frustrerende at tale i telefon med en person, man aldrig har mødt sådan face to face.
Men hvorfor så lige på Sjælland. Kunne vi ikke holde kurset på Fyn – mødes på midtvejen? Vi er 12 mennesker, som skal bruge en dag på at rejse dertil – og så én dag mere på at komme hjem igen. Hvis det blev på Fyn, kunne vi køre dertil på nogle timer og nå hjem om aftenen. Men pigen, som står for arrangementet, har allerede booket kurset, og det kan ikke ændres.

Teambuildingfirmaer

Skal jeg være helt ærlig, så ved jeg ikke så meget om teambuilding. Men jeg har snydt lidt, og brugt et par timer på internettet. Googlede Teambuilding og Teambuilding Sjælland. Der er mange teambuilding firmer på Sjælland. Måske er det derfor, at kurset bliver holdt dér. Måske hænger det også sammen med, at der er rigtigt mange store firmaer på Sjælland, som har brug for hjælp til at udvikle teams, så de forbliver konkurrencedygtige. Hvorom er, så skal vi altså til Sjælland.
Nu håber jeg bare, at kurset er strikket sammen, så alle kan være med. Vi har en pige her i afdelingen. Hun sidder i rullestol. Fik meningitis som helt lille og er lam fra hoften og ned. Hendes hoved fejler ikke noget, men hun vil få svært ved at skulle løbe om kap, eller hvad det nu kan være, de finder på, at vi skal.

Selv er jeg også temmelig stor i det. Så hvis det bliver en masse fysisk aktivitet, så stiller jeg mig på sidelinjen. Hader gymnastik. Ok, den unge ingeniør, som vi ansatte i forrige måned, vil sikkert kunne slå gode slag for afdeling Aarhus. Han er sådan en sporty fyr. Dyrker vist noget, der hedder crossfit. Han taler meget om det – måske lidt for meget.
Vi må se, hvad der kommer ud af at skulle til teambuilding på Sjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *