Pas på din hud, mens du soler

Det er ingen hemmelighed, at vi alle gerne vil have en strålende kulør uden at skade vores hud. Men det vil måske overraske dig at høre, at det at få den perfekte glød i huden ikke behøver at være på bekostning af hudens sundhed. Faktisk kan du med de rigtige strategier og produkter passe på din hud, mens du soler dig, og få de bedst mulige resultater!

Derfor skal du passe på din hud

Vi kan ikke komme uden om, at en flot brun kulør er flot. Men der er desværre også forbundet nogle ricisi med solens stråler. Overdreven solning kan resultere i forbrændinger, skader på huden og øget risiko for hudkræft. Det betyder derfor, at vi bør være sikre på at bruge beskyttelse, når vi er udenfor.

Sådan passer du på din hud

Der er forskellige måder at beskytte huden på, når du soler dig.

Brug en god solcreme med høj solfaktor – Det er vigtigt at vælge en solcreme, der har et højt SPF (solbeskyttelsesfaktor) og giver god beskyttelse mod UVA-stråler. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at tilbringe meget tid i direkte sollys. Husk at du også kan bruge en solcreme med glimmer i, såsom hint of summer fra Rudolp care.

Vælg en hat – Den bedste måde at beskytte hovedbunden mod solens stråler er ved at iføre sig en bredskygget hat, når man opholder sig udendørs. Det kan også være en god idé at bære solbriller for at beskytte øjnene mod de skadelige UV-stråler.

Hold dig i skygge når solen er skarpest – De skadelige UV-stråler er stærkest mellem kl. 11 og 15, så dette er den bedste tid at finde skygge eller lade være med at enhver form for solbadning.

Brug solcreme kontinuerligt og også efter vandbad – Selvom du er i skygge, skal du stadig huske at anvende solcreme for at beskytte huden. Det er også vigtigt at genanvende efter vandbad, da det kan reducere effekten af solfaktoren.

Husk at hydratiser huden – Regelmæssig brug af fugtighedscreme efter en dag i solen er også vigtig. Dette vil sikre, at din hud bevarer den nødvendige mængde vand for at holde den sund og glat. Du bør også drikke masser af vand for at holde din hud hydreret i løbet af dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *