Frigjorte Danmark

I Danmark er vi ret frigjorte, sådan seksuelt. Vi har ikke problemer med at tale om sex med hinanden. Vi betror os om en vidunderlig oplevelse, vi har haft, til en ven eller en veninde. Og vi har ikke store problemer med at besøge en shop, der sælger sexlegetøj, hvis vi søger nye oplevelser. Sådan er det bestemt ikke i mange andre lande. Fx i Sydeuropa. Har du nogensinde set en butik, der sælger sexlegetøj på den lille græske ø, du besøgte sidste år? Det er jo ikke fordi grækerne er puritanere. Hvem kender ikke udtrykket ’Greek lover’?

Græsk kultur

Faktisk er sex meget synligt i den græske kultur. Der findes traditioner – især i foråret forløb og især op til fastelavn, hvor sexsymboler – fx kæmpestore dildoer – bliver hevet ud på offentlig gade. Men moderne sexlegetøj? Ja, i nogle af de store byer, findes der sexshops. Men i de mindre samfund. Nej! Og nu spørger du dig selv om, hvordan de (i dette tilfælde grækerne) får et godt sexliv. Uden sexlegetøj, kan det jo være ret svært i de små samfund, medmindre man er gift.
Ja, det starter faktisk med, at de unge kvinder klæder sig udfordrende. Måske lidt for udfordrende en gang imellem.

Udfordrende påklædning

Du kan faktisk godt opleve, at en 15-årig tøs er meget udfordrende klædt, når du møder hende på diskoteket. Hun har en kæmpe nedskæring i blusen, som dermed ikke skjuler, at hun har været henne og købe sexet lingeri i en butik, der sælger undertøj og nattøj! BH’en er sort. Der er blonder – og ja, hvis hun så også har en ultrakort nederdel på, så er der helt sikkert et par strømpebukser – også sorte og et par meget høje hæle – som hun knapt kan gå på! Det ser måske lidt latterligt ud i dine øjne. Men ikke i hendes. Og det skal du tage alvorligt. Hun har nemlig ikke andre midler til at få tilfredsstillet sit behov for at blive set. Det er sådan set ikke, fordi hun vil forføre dig – eller en anden fyr.

Det at vise sig selv frem

Hun vil bare gerne vise sin unge kvindekrop frem og få anerkendelse for den. Og ja, det lykkes hende. Måske danser I. Men hun lader dig ikke komme nær på. Mange bliver faktisk ret betagede af tanken om det fine lingeri, som de ved, at hun bærer under tøjet. De drømmer måske om at tage det af hende og få fysisk kontakt. Men her bliver der altså sagt stop. Hun må ikke have sex. Også selv om hun faktisk har lyst. Det skal du huske og respektere.

På et tidspunkt vil den unge kvinde så blive kontaktet af netop den unge mand, som hun godt kan lide. Og det bliver ham, der får lov til at tage lingeriet af hende – men kun hvis de er blevet forlovet! Så ja, frækt undertøj er ikke altid et middel, som en kvinde klæder sig i, så hun kan forføre. Lingeri kan være den første introduktion til et intimt sexliv, som skal udvikle sig på et senere tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *