På badeferien

Små børn vokser hurtigt fra den ene størrelse tøj til den næste og særligt når det gælder sæsonpræget tøj, kan det være svært at følge med i børnenes garderobe. Badebukser skal være klar, når solen pludselig melder sig, når det er tid til en tur i svømmehallen eller når varmen venter på en ferierejse sydpå – men passer størrelsen fra sidste sæson? Og kan det betale sig at købe nogle nye for den ene tur i svømmehallen eller den ene uge på Mallorca? Libero er løsningen!

Med badebleer fra Libero behøver du hverken bekymre dig om badebukser eller plads til bleen – det hele er samlet i ét. De flotte print på badebleerne og den kendte Libero sugeevne gør Libero badebleer til den helt rigtige løsning på badeferien, på stranden eller i svømmehallen. En pose indeholder 6 engangsbleer og fås i størrelse 10-16 kg eller 7-12 kg.

Badebleerne giver dit barn bevægelsesfrihed uden at du behøver bekymre dig om uheld under badningen eller størrelsen på badebukserne. Vælg Libero badebleer mens dit blebarn stadig vokser.  

Svømmevest baby

Det er naturligvis ikke kun vigtigt at sørge for bleer, men det er i mindst lige så høj grad vigtigt at sørge for sikkerheden i form af en svømmevest til baby. En svømmevest til børn sørger for at holde barnet flydende, så det ikke kommer under vand.

Ved at benytte en babysvømmevest kan både barn og voksen slappe meget mere af, velvidende at barnet ikke får hovedet under vand. En svømmevest kan ligeledes fås til voksne, hunde og baby, så hele familien burde anskaffe sig.

Libero til enhver pleje

Præmatur fødsler kan medføre en del praktiske problemer pga. den lille størrelse, men Liberos Premature bleer passer til de helt små. Det bløde overlag og den effektive sugeevne klarer det praktiske, så dit barn kan koncentrere sig om at vokse sig stor og stærk. En pakke indeholder 24 bleer og passer til nyfødte op til 2,5 kg.

Hav altid et pusleunderlag i tasken til uforudsete situationer, se her. Liberos engangspusleunderlag fylder intet og kasseres blot efter brug. Pusleunderlagene har et sødt mønster, som din baby vil elske. Der er 6 stk. i en pakke og pusleunderlagene kan også være praktiske i andre situationer: Når der skal tegnes, leges med vand eller som spiseunderlag. Liberos engangspusleunderlag – det er ganske enkelt en ven på farten!

Engangshagesmække fra Libero er den praktiske løsning, når lillemand skal spise eller drikke. Hagesmækkene har søde mønstre i glade farver, der passer både til drenge og piger. Lommen nederst på hagesmækken er god til at fange, hvad der måtte spildes. Med engangshagesmække fra Libero behøver du ikke bekymre dig om pletter, og så kan du bruge den sparede tid på vasketøjet til at hygge lidt mere med dit barn.   

Libero er vejen til en nem hverdag med små børn. Alle produkter fra Libero er specialdesignede til børn med fokus på komfort og sikkerhed. Materialerne er naturligvis alle uden skadelige kemiske stoffer, og du kan med god samvittighed benytte dig af engangsprodukterne uden at frygte skade på miljøet. De mange år med Libero har givet den nødvendige erfaring til at udvikle produkter, der opfylder ethvert behov og giver din barn så meget frihed som muligt til at nyde sin barndom. Du behøver ikke at bekymre dig om noget, når du bruger Libero til dit barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *