I Tisvilde bruger vi Marie Jo

Til sommer skal vi på ferie. Vi har besluttet os for, at vi tager 2 uger på et cruise i Caribien. Vi skal flyve til Florida, og derfra skal vi om bord for at sejle rundt i 14 dage. Bagefter skal vi flyve tilbage til København. Når vi kommer hjem fra cruiset, vil vi være godt inde i september, så det bliver rigtig dejligt at kunne komme hjem og stadig være brun efter solbadningen.

Vi har været afsted på sådan et cruise tidligere. Det var bare mega. Ren afslapning. Ingen bekymringer om, hvor man skal gå hen for at spise. Det ved man. Massevis af aktiviteter om bord. Alt lige fra yoga, perlesyning og fitness træning til mere udfordrende svømmekonkurrencer i skibets store pool og dansekonkurrencer i en af klubberne. Nå ja – der manglede måske lige en enkelt aktivitet i forhold til, hvad vi har i København: Denne her 🙂

Badetøj

Vi er to par, som tager afsted sammen. Min mand, og jeg én af min mands venner og hans viv. Det bliver hyggeligt. Lige nu er jeg ved at planlægge, hvad jeg skal have med i kufferten. Min mands vens kone er meget modebevidst, så jeg vil gerne kunne ses sammen med hende, så jeg skal have fornyet noget af min rejsegarderobe. Det betyder, at jeg skal have nye shorts og t-shirts, aftenkjole og sko. Og værst af alt. Jeg skal altså have nyt badetøj. Vi plejer jo at ligge på soldækket nede ved poolen i mange timer, mens vi sejler.

Men badetøj og mig. Det er en lidt sjov kombination. Jeg kommer altid til at købe bikinien i en for stor størrelse. Så når havfruen her stiger op fra poolen, så falder bikiniens top ned. Ok Jeg har flotte bryster, men altså, jeg kommer altid til at rødme.

Det samme sker med badedragterne. Jeg ved ikke, lige hvorfor det sker, men det gør det altså. Jeg kan huske, da vi var afsted sidste år, der skete det igen. Selvfølgelig. Da jeg steg op fra poolen, stod der en fremmed mand lige foran mig, smilende og sagde bare ”Bo Derek?” Aldrig i mit liv har jeg været så flov. Et øjeblik frygtede jeg, han havde genkendt mig fra https://www.escortfantasy.dk/

Marie Jo Swim er sagen

Så i år skal jeg simpelthen have badetøj, som er af god kvalitet, og som ikke glider af.
Derfor har jeg undersøgt, hvad der findes på markedet. Uha, det er meget. Men jeg har kredset mig ind på et brand, som kaldes Marie Jo Swim. Det er fint badetøj i smart design og i forholdsvist neutrale farver. Sort, rød, hvid. Man kan købe bikinier og badedragter, som matcher hinanden i designet. Og prisen er rimelig.

Jeg ville bare gerne have, at de fortæller lidt mere om størrelserne. Det er jo det, som er mit problem. Hvis jeg endnu engang kommer ud for at blive kaldt Bo Derek, så holder jeg simpelthen op med at hoppe i poolen. Eller at gå på stranden.

Gad vide, om det her brand Marie Jo Swim har en butik her i byen, jeg kunne jo prøve at gå derhen for at høre, om de har en guide til størrelserne, jeg skal vælge. Måske kan jeg prøve en bikini og føle, om den sidder stramt nok på kroppen?

Men nej – jeg endte med at købe det online, for der er udvalget størst og priserne lavest: luksuslingeri.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.