Hemmeligheden bag gør det selv

OK – det er nok en lidt prætentiøs overskrift at lægge ud med, og jeg vil nu ikke påstå, at jeg har formået at afdække hele hemmeligheden bag “Gør Det Selv” – der skal vist en del mere til 🙂 Men jeg har i al ubeskedenhed fundet ud af, at der er mere bag end blot at godt værktøj er det halve arbejde. Faktisk er der et skridt før det, og det er den lille sag, jeg vil dele med jer her i dag.

Internet kombineret med et målebånd

Man kan jo alt på nettet i dag. Om det er at finde en kæreste, bestille en ferierejse eller se film. Men der er mere end det, og det kan undre, at der er ikke er så mange endnu, der har opdaget de muligheder, der ligger lige for, når man kombinerer den nyeste teknologi med snusfornuftig håndværker-tankegang. Inden du bliver alt for forvirret: Det her handler om, hvor nemt det er at bygge noget i en virtuel virkelighed i sin browser – og derefter købe det, man har bygget.

I mit tilfælde handlede det om behovet for både at få udskiftet enten hele køkkenet eller i hvert fald køkkenskabene samt behovet for at finde et skab med skydedøre, der faktisk passer ind i det rum, hvor jeg har brug for det. Skabet viste sig umuligt at finde – ganske enkelt. Men så var det, jeg fandt en hjemmeside, hvor man selv kan bygge sit skab, som man vil have det! Det lyder dyrt, ikke? Det er det bare slet ikke – tværtimod. Det er nok en af grundene til, at hjemmesiden faktisk hedder barebilligst.dk

Den historie og den funktion er så vild, at jeg ikke magter at forklare den her. Smut selv ind på deres hjemmeside og tjek det ud – det er SÅ vildt!

Fra nyt skab til helt nyt badeværelse

Kender du det med, at man har en oplevelse så god, at man er parat til at lægge alle sine ordrer hos én og samme leverandør. Det var sådan, jeg havde det med firmaet her, og derfor var det helt naturligt for mig at tjekke, om de mon også kunne hjælpe mig med et nyt badeværelse, som jo altså har været tiltrængt her på matriklen et stykke tid.

Det kunne de såmænd 🙂 Og ikke nok med det – de har endda forhandlingen af det mærke, jeg allerede havde udset mig: Scanbad. Så var det jo en ret nem beslutning.

Fra badeværelse til køkkenet

Den flinke mand, jeg havde med at gøre, fik nævnt i forbi  farten, at de havde ganske travlt med deres salg af køkkener og køkkenskabe. Jeg spidsede øren, for til min lille bsitro har jeg faktisk brug for et par nye køkkener til de to hytter, jeg udlejer. Og voila! Jeg blev sendt sporenstregs over til deres anden hjemmeside – Billige køkkener fra Skabsdesign.dk

Dne fiksede de så også lige – og nu kommer så hemmeligheden, jeg lovede: Køb de rigtige steder – så er det nemt selv at samle og sætte op 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *