Verdens bedste telefonpasser

Jeg kunne ikke lade være at grine højt af mig selv. Og jeg griner stadigvæk, selvom episoden nu er over en måned gammel. Og ja – jeg skal nok berette om, hvad der i den grad fik mig til at grine. Det hele startede nede på bistroen, hvor jeg rendte ind i en meget smuk, charmerende og tiltalende yngre pige, som jeg faldt i snak med. Og ret hurtigt kom det obligatoriske spørgsmål til hende så: Hvad laver du?

Jeg er telefonpasser

Hendes svar kom prompte, og grundet baggrundsstøjen i bistroen hørte jeg det, som sagde hun “Jeg er telefonspasser” 🙂 Jeg måtte lige have den gentaget, og så gik det op for mig, hvad hun sagde. Hun arbejder ganske enkelt i et firma, der har specialiseret sig i telefonpasning for virksomheder: Topcall.

Jeg skal lige skynde mig at sige, at det ikke er nogen af pigerne i videoen herunder – sådan bare for god ordens skyld.

Jeg spurgte lidt ind til, om hun da sad ude i den sol, vi ikke har alt for meget af her i Danmark endnu, for hun var ganske brun og det var tydeligt, at det ikke var fra et solarie.

“Næ – jeg sidder skam inden døre på et dejligt kontor, men kontoret ligger i Malaga i det sydlige Spanien, og jeg bare hjemme på besøg nogle få dage”.

Nå ja – det forklarede jo en del 🙂 Hun viste mig nedenstående video på sin telefon og fortalte, at firmaet faktisk stadig søger efter medarbejdere, der vil have et sabbatår i Spanien: https://www.topcall.dk/kundeservicemedarbejder-i-malaga/

 

Jeg tænkte, at det egentlig er en skam, jeg er for gammel og for etableret, for jeg gad nu godt arbejde i Malaga i stedet for i Tisvilde. Det ser ret fedt ud dernede!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *