Disse ting glemmer vi altid inden festen starter

Når vi tænker på dét at holde og planlægge en fest, så er der ikke så meget til det, eller hvad?

Der er faktisk mere end vi lige tror, vi har dog oftest en tendens til at glemme nogle af de ting, som i sidste ende kan vise sig at være ganske vigtige.

Hvis du står og er ved at arrangere en fest, så sørg lige for at læse denne artikel først, for at sikre dig, at du har husket det hele.

 

Is til alle drikkevarerne 

Det lyder måske som en ganske kedelig og til dels ligegyldig ting, men det er det bestemt ikke, så snart du står og mangler det. 

Især her om sommeren er det enormt vigtigt at vi indtager væske, men hvem gider at drikke varme drinks?

Det er desværre ikke noget vi kan undgå når temperaturen nu engang er som den er, men vi kan alligevel komme på en løsning der kan være ganske udmærket – nemlig at investere i lidt ekstra is til festlighederne!  

Is til fest er noget som Isklart kan klare på ganske kort tid. De leverer lige til døren, du skal bare bestille det 6 timer i forvejen. Så er du helt sikker på, at der er is til din fest.

Du kan tilmed vælge om det skal være cubed, knust eller isterninger.

Isklart sørger for billig is, så tøv endelig ikke med at kontakte dem. 

 

Lækre, indbydende velkomstdrinks

Der er ingen der siger, at der skal være velkomstdrinks, men indrøm lige, at de fester du har været til, hvor det har været en mulighed, så har festen altså lige været en tand bedre? 

Velkomstdrinks giver et godt førstehåndsindtryk og så er det altid lidt lækkert at blive budt velkommen på den måde! 

Der findes mange forskellige typer af velkomstdrinks, så sørg for at få tjekket op på de forskellige, så du ved hvad for en du ønsker at servere.

Her kan isterningerne igen komme i brug, så der kan du bare se – det ér altså en vigtig ting at huske!

 

At nyde festen så længe den varer

Det lyder måske ikke som noget vi glemmer, men det er nu engang dét som ofte er tilfældet. 

Det er måske lidt mere underbevidst end bevidst, men ikke desto mindre, så har vi det med at tage værtsrollen lidt for seriøst, og derfor ikke få nydt vores aften.

Det kan godt være, at du gerne vil skabe et brag af en fest, men husk nu på, at du også er en af deltagerne i festen. Så slap af og nyd det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *