Bryllupsrejse til Hawaii

Det er sin sag at planlægge en bryllupsrejse. Især når det nye ægtepar i forvejen er meget berejst. De to unge, som skal giftes i næste uge, har rejst meget sammen, men også hver for sig. Hun har bl.a. allerede været på Hawaii, så idéen med en bryllupsrejse dertil er ligesom ikke helt det rigtige. Det havde vi ellers tænkt os at give dem. Bryllupsrejsen, altså! Men det bliver så ikke til Hawaii.

Jeg havde fundet et bureau, som har specialiseret sig i rejser til Hawaii. Det var en lille notits, jeg så på internettet, så jeg klikkede mig ind på bureauets hjemmeside. Der var en masse gode tilbud, og en masse information om, hvad man kan opleve på Hawaiiøerne.

Hawaii er mange øer

Egentlig vidste jeg ikke, at der er tale om så mange øer på Hawaii. Og af en eller anden grund, så havde jeg glemt, at øgruppen faktisk er en selvstændig stat i USA. Jeg har altid forbundet Hawaii med Stillehavet og Polynesien. Og Hawaii ligger godt nok også langt væk fra det, som jeg tænker på som USA. Man skal bruge ca. 11 timer i et fly for at komme dertil fra Los Angeles. Det er lang tid.

Gad egentlig vide, hvor store leveomkostningerne er på Hawaii? De må vel skulle importere en masse varer, så jeg tænker, at det nok ikke er helt billigt at tage på ferie der. Transportomkostningerne må være høje, så det giver nok priserne et godt nøk op.

Krydstogt?

Men nu, hvor vores datter altså har været på Hawaii, så bliver det ikke dertil, at bryllupsrejsen skal gå. Det ville ellers være et ideelt sted for et krydstogt og bryllupsrejse. Strand, palmer, turkist vand og smilende mennesker.
Vores kommende svigersøn har tit fortalt, at han egentlig ikke bryder sig om stranden. Han vil hellere op i bjergene. Der er jo vulkaner på Hawaii, så det kunne måske være spændende for ham at se. Men nej. Vi sender dem et andet sted hen.

Nu ved vi, at de gerne vil et romantisk sted hen. Men hvor i alverden skal det være? Intet sted er vel mere romantisk end Hawaii. Og dog. Der er mange romantiske steder. De fleste ligger i Asien eller Polynesien, men der er mange romantiske byer i Europa.
De har dog sagt til os, at hvis vi sender dem til Bali, så tager de ikke afsted. Alle har været på Bali, så det vil de ikke.
Bryllupsrejse i en by, er jeg ikke sikker på, er det rette. Vi kunne da godt sende dem til Venedig, men der har alle jo også været.

Måske er løsningen, at vi køber et gavekort til dem?
Så kan de selv bestemme, hvor de vil hen – og hvornår. Det kan da være, at de gerne vil have en rejse, som både fører dem til en romantisk ø og til en storby.

Jeg skal huske at kontakte bureauet med Hawaii rejser i morgen. Jeg tænker, at de måske kunne give det unge par nogle gode idéer til, hvordan de får en vidunderlig bryllupsrejse. Måske kan jeg lave en aftale med bureauet om et gavekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *