Hold ferie i Danmark

I år er sommerferien udskudt. Det bliver ikke i juli, at I skal afsted. Først i slutningen af august, kan der blive tid til en uge. Pudsigt nok. Og dog alligevel ikke. Siden I gik på pension sidste år, har jeres live aldrig været så interessant som nu. Dagene er fyldt med gøremål og oplevelser. Og fordi i har valgt at prioritere jeres hverdagsliv på den måde, så er der ikke det helt store budget til at tage på ferie til udlandet to gange om året. Og I var jo afsted på en 14-dages rundrejse i Sydamerika her i det tidlige forår. Sommeren skal derfor bruges i storbyen, og I vil nyde det.

Sommerhus ja tak

Alligevel, så er der lidt snak imellem jer om, hvor I skal tage hen i slutningen af august. Din partner har talt om, at I skulle tage i sommerhus. Bo tæt ved havet og bare nyde, at I ikke skal noget. Komme i kontakt med naturen. Bare leje et sommerhus i Danmark. Idéen er slet ikke dårlig. Og fordi I har muligheden for at rejse uden for højsæsonen, så har I to fordele:

Det første er, at I kan leje et sommerhus billigere. Den anden er, at I har mange flere valgmuligheder. Mange sommerhuse står jo tomme lige efter, at sommerferien er slut. Og det er da en skam. De fleste sommerhuse er jo nærmest bygget som helårshuse – med god isolering, brændeovn og alle mulige andre faciliteter. Man da sagtens bo i dem også selvom vejret begynder at skifte fra sommer til efterår på det tidspunkt. Hvor mange af jeres venner tager ikke i sommerhus i juleferien?

Nemt at finde dem online

I har derfor været inde på internettet for at se på sommerhuse. Og det affødte lidt diskussioner. Skal I leje et sommerhus på Fanø, som du egentlig godt kan lide, eller skal I tage til det nordlige Jylland? I kiggede på begge muligheder – og I blev enige om, at Fanø kender I for godt efterhånden. Men Nordjylland er uudforsket territorium for jer. Derfor begyndte i at lede lidt mere målrettet:

Sommerhuse på Mols” blev der skrevet i søgefeltet. Og her kunne I se, at der er rigtigt mange lækre sommerhuse at vælge imellem. De fleste ligger direkte ud til havet – Limfjorden. Et område, som I aldrig har besøgt. Så I bestemte jer for at leje et. Kun ved at kigge på billederne og ved at læse anmeldelser fra andre, som har lejet det tidligere. Det er jo altid rart at få lidt at vide om, hvad andre synes om huset og området.

Det endte med Mols

Så, i slutningen af august drager I til Mols for at bo i sommerhus dér. I skal udforske det nordjyske – og I skal selvfølgelig læse om Mols og molboerne inden I tager derop. Det bliver en spændende tur, hvor I selvfølgelig skal besøge forskellige seværdigheder, og hvor I naturligvis også skal udforske og smage på de lokale specialiteter, som fremstilles i området. Det bliver en dejlig uforpligtende ferie, hvor I også får tid til at slappe af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *