Billån uden udbetaling

Normalt skal du selv komme med en udbetaling når du køber bil. Her på siden giver vi dig et udvalg af udlånere, hvor du ikke behøver så meget som en krone i udbetaling. De er alle villige til at give dit et billån uden udbetaling, det eneste det kræver er at du ikke står i RKI og at du har en fast indtægt. I de fleste tilfælde behøver du ikke engang oplyse hvilken bil der er tale om. Du kan dog ikke købe en helt ny bil, så skal den i hvert fald være billig da du max kan låne 100.000 kr. til en bil hvis du låner alene. Er I to det skal låne kan du dog låne op til 300.000 kr., og så er det jo intet problem at købe en helt ny bil.

Ønsker du ikke at binde opsparing i din nye bil er det derfor den perfekte løsning at benytte en af udlånerne her på siden. Der er også en mængde andre fordele ved at låne til din bil igennem disse låneudbydere. For det første skal du ikke, som i banken, sidde til et ydmygende møde hvor du skal fremlægge alt om din privatøkonomi. I stedet kan du nøjes med at udfylde en ansøgning online, hvorefter du vil få svar på din ansøgning om lån direkte til din personlige mail.

Hurtigt svar på ansøgning

Du får svar på din ansøgning om et billån uden udbetaling på 10-20 minutter og pengene udbetales direkte til din konto. I mange tilfælde er sådan et billån billigere end det en forhandler vil kunne tilbyde dig, du har ydermere den mulighed at handle bil på det private marked og dermed selv gøre dig til herre over hvor du vil handle. Står du f.eks. og ved at du skal have ny bil, men har ikke fundet den du vil købe endnu så ansøg flere steder. Efterhånden som du bliver godkendt og får tilsendt lånetilbud, kan du vælge det tilbud du synes bedst om og derefter får pengene ind på din konto. Du kan nu i ro og mag gå ud og finde din nye bil, og slå til præcis når du synes at det rigtige tilbud kommer. Billån uden udbetaling er, som du kan læse her, altså at foretrække i mange situationer.

Kilder: https://trygt.dk/billaan og https://kviklaan-info.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.