Sådan afholder du et mindeværdigt babyshower

Sådan afholder du et mindeværdigt babyshower

Igennem de sidste 5-10 år, har vi i Danmark, taget en masse amerikanske traditioner til os. Det gælder både Halloween, Valentines Day og, som denne artikel handler om, babyshowers. Det er alle sammen nogle dejlige traditioner, som er et fantastisk supplement til vores egne. Når det kommer til babyshowers specifikt, så er det en smule mere udfordrende at skulle planlægge og eksekvere, fordi at det indebærer den del forskellige elementer som man skal huske på. Af samme årsag har vi valgt at skrive denne artikel, hvor vi giver dig et par gode råd, til hvad der er vigtigt at huske på, når du skal planlægge et babyshower.

Hvem skal deltage?

Først og fremmest skal du have fundet en dato, samt indkøbt invitationer til de personer som skal deltage i babyshoweret. Disse kort er ikke helt så lette at finde i butikkerne, så her er det nødvendigt at hoppe ind på internettet og foretage en søgning på Google, for at finde dem. Det kan dog være at du, eller en af dine veninder, kender en fysisk butik hvor man kan købe dem. Hvis det er tilfældet, så gør det der er nemmest.

Hvad skal der serveres?

Derudover skal du have besluttet dig for, hvad der skal spises og drikkes til babyshoweret. Da det for det meste ikke er en begivenhed der varer hele dagen, er det ikke nødvendigt med decideret mad. I stedet kan man servere forskellige former for snacks, som for eksempel små pølsehorn eller pindemadder, eller cupcakes og andre former for kage. Te, kaffe og juice er tilstrækkeligt, men en god flaske champagne kan også anbefales.

Huske at pynte op

Det er også vigtigt at sørge for de rette dekorationer og den perfekte babyshower pynt. Dette er en essentiel del af det at holde et succesfuldt babyshower, fordi det er med til at skabe den helt rigtige stemning og atmosfære, der gør at det bliver en skøn og dejlig dag, for den kommende mor og hendes gæster. Du kan finde babyshower pynt på samme måde, som du finder invitationerne, og få sendt det direkte til din postkasse eller dør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *