Patienterstatning hvordan?

Det sker. Vi kommer ud for en ulykke. Vi bliver skadet. Og vi kender ikke vores rettigheder. Vi har hørt om, at folk, der får en arbejdsskade kan få arbejdsskadeerstatning. VI har hørt om offererstatning. Og vi har hørt en masse om, at det kræver en masse papirarbejde. Vi skal ind i en maskine, der er fyldt med bureaukrati og teknokrater, der skal kontrollere, verificere og indgive udtalelser til myndighederne om en for- eller imod-beslutning på vores krav. Vi har hørt, at det tager lang tid. Rigtig lang tid. Det afholder os ofte fra at søge om den erstatning, som vi faktisk har krav på. Det tager modet fra os. Tanken om at skulle ind i et maskineri, som vi ikke helt forstår, og som vi slet ikke vil i karambolage med, bevirker, at vi ofte opgiver på forhånd. Det går jo i forvejen meget godt. Vi kan klare os.

Ikke give op!

Men det er sådan set forkert, at vi giver op på forhånd. Det kan være svært at finde vej rundt i systemerne, og det kan tage tid. Javel. Men vi kan jo godt vælge at få hjælp. En advokat kan ofte hjælpe os igennem, så vi får, hvad vi har ret til. Og ja, det kan virke overvældende at skulle tale med en advokat. Vi har måske ikke prøvet at tale med advokater tidligere. Men ved du, hvad? Advokater er mennesker, og de forstår til fulde den forvirring, du kan opleve, hvis det er første gang du skal i kontakt med myndighederne omkring en erstatning. Advokaternes arbejde er ofte at hjælpe os til at forstå systemet, vi skal ind i, hvis vi fx har valgt at søge om patienterstatning som følge af en forkert diagnose og dermed fejlagtig medicinering.

Advokaternes opgaver

Advokaternes arbejde er med andre ord: At oversætte det med småt, så vi forstår, hvad der skal til fra vores side, så vi kan få den erstatning, vi har krav på. Advokaterne fungerer dog ikke kun som ’tolke’ eller oversættere. De fungerer også som stor hjælp i vores dagligdag, fordi de netop kan tage vare på vores interesser. Og der er ingen, der ved, hvad der sker i morgen, vel? Det kan være, at du kommer i en situation, hvor du kommer ud for en arbejdsskade.

Du vil derfor få stor hjælp af en arbejdsskade advokat, som kan overtage papirarbejdet. Det vil sikre, at du får tid til at koncentrere dig om at komme over skaden, uden at du skal være bekymret for din fremtidige økonomi, hvis det er en længerevarende skade. Det vil sikre, at din familie kan føle sig tryg, fordi de ved, at deres interesse (at du bliver rask) kan få førsteprioritet. Og ja, det er ligegyldigt, om du bor i Kolding, Vejle eller Herning. Du kan finde en arbejdsskade advokat hvor som helst. Søg blot efter ”advokat Horsens”, og du vil kunne finde en advokat, der kan hjælpe dig, alt efter den situation, du er havnet i.

Gør det i dag. Find en advokat. Ring ham eller hende op. Få en snak om det problem, der besværer din hverdag – og få hjælp. Det kan betale sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *